7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@turf.dk

En stor portion netshops tilbyder i dag diverse leveringsmåder. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Fragtløsningen er altså usædvanlig gnidningsløs, samt typisk tillige den billigste leveringsmodel.

Du burde ydermere overveje at vælge levering til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen bliver gerne en smule mere omkostningsfuld, men endvidere særdeles let. Den prisbilligste slags levering vil dog altid være at hente ordren selv, som dog betinges af at du lever med kort afstand til e-firmaets adresse.

Antal dages levering kan være ekstremt central forudsat man skal bruge dine nye varer omgående, så herved er det selvsagt relevant at du ser nærmere på den estimerede leveringstid på den aktuelle vare.

En del webshops stiller garanti om levering på næste hverdag på en række varer, men vær på vagt da det beroer på at du bestiller tidligere end et fast klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få produkterne klargjort forinden de lageransatte drager hjemad.

Nogle få e-firmaer lover levering uden omkostninger, men oftest er det så præmissen at der indkøbes for et konkret beløb. Desuden kunne man foretrække den mindst kostelige leveringsudgave, hvilket typisk – om man er i Aalborg, Korsør eller Støvring – er at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

Den mest betalelige leveringstype

Det er jo særligt let for forbrugerne at finde de bedste priser fra flere forretninger på nettet og på grund af dette har flere forretninger på nettet været presset til at at nedsætte udsalgspriserne på en række af deres varer – til babyer og børn, og samtidig også til damer og herrer – drastisk, og endda nogle gange præstere fragt uden gebyr.

Trods dette kan det alligevel blive smart at prøve enkelte netshops efter rabatkoder inden du placerer ordren, sådan at man er skråsikker på at få den mindst kostelige pris.

Man bør imidlertid ikke glemme, at hvis en netbutik frembyder en vare til en salgspris der anses for utrolig overkommelig, kan det undertiden være en indikation på en bedragerisk shop. Handler med kort er ikke desto mindre omfattet af en lovbestemmelse, der sikrer en overfor snydagtige internet varehuse.

Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du benytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du tilstræber at honorere beløbet over en periode.

En garanti for at netshoppen overholder de opstillede regler

Inden folk bestiller på en internet butik kunne de til hver en tid se på virksomhedens vilkår, dog er det oftest et omfattende projekt.

Et alternativ er at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det kan være en påvisning af at internet butikken retter sig efter gældende dansk lovgivning, udover at hjemmesiden tit tilses af eksperter der er meget bekendte med de gældende love. Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, for så vidt du møder vanskeligheder i processen med din handel.

Ultra simpelt for alle og enhver at analysere priser

Trustpilot indebærer en række pæne muligheder for at kontrollere en lang række aktuelle konsumenters iagttagelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du ser nærmere på online butikkens bedømmelser før du køber.

Facebook frembyder også ret så hensigtsmæssige genveje til at få indblik i online webshoppens popularitet. Desuden er der en række butikker på nettet som giver folk mulighed for at registrere en bedømmelse af købsoplevelsen, som tillige bør drages fordel af til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Websitet er finansieret af annoncer. Vi har faste samarbejder med en del e-handler når vi fremviser butikkernes tilbud, og høster betaling om en af de besøgende på vores website gennemfører et indkøb.